keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Keskeneräisten ompelusten kopasta valmiiksi tulleita... :D

Päätin etten saa leikata ainuttakaan kangasta palasiksi ennen kuin keskeneräisten ompelusten koppaa on kunnolla tyhjennetty... Jäi sinne vielä muutama juttu kuitenkin... Eilen sitten kuitenkin jo sorruin ja leikkasin muutaman kankaan lähes kokonaan... Tulossa tähtivelour housut kummallekin isommalle pojalle, Metsolan ruskeasta traktori froteesta pitkähihaiset paidat isommille ja t-paita kuopukselle...

Tässä näitä tulee...


Kuopukselle kotiin velour housuja... Poltettu oranssi ja tumman ruskeat resorit, limen vihreät suklaan ruskeilla resoreilla.



Metsolasta tilattu On the Road joustofrotee haalari, mustikka haalarin kaavalla. Lahkeita lyhensin pikkusen ja laitoin resorit.



Metsolan haalarista kaavaa piirrellen ja sitä vähän muokkaillen tein nämä haalarit. Vetoketju olisi pitänyt kiinnittää ylempää ja resorit laittaa kantaten... Kotikäyttöön. :D Takana pepussa turkoosi tähti.



Retronorsu joustofroteesta paita ja siihen sopiva neliöpipo. Pipo vuoritettu ruskealla trikoolla.



Ja nämä ensimmäiset pul hanska kokeilut... Leikkasin vuoren ihan liian lyhyeksi ja sen takia tuo resori lähtee nuon hassusti. Menee nämä kuopuksella kotona. Aluksi ajattelin etten näistä tänne edes kuvaa laita, mutta ompahan nyt... :/

2 kommenttia:

  1. Söpösiä vaatteita ja ihania kankaita! Ompelitko lapsillesi jo ihan pikkuvauvaiässä? Oma poikanen on vielä niin pikkuinen, että en ole paljon muuta kuin vaippoja raskinut ommella, ettei jää heti pieniksi, mutta näitä katsellessa tekee mieli väsätä vaikka pari t-paitaa vauvelille :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja mukava kun sain uuden lukijan. :) Innostuin ompelemisesta viime syksynä. Eli en ole ommellut vielä vauvaiässä. Mutta nyt mun pikkuveli ja hänen vaimo on saamassa loppukesästä vauvan ja sille pienokaiselle olen aikeissa jotain ihanaa ommella. :)

    VastaaPoista